PrisMa Edicions Psicopedagògiques

PrisMa Edicions Psicopedagògiques va néixer el 2009 per proporcionar materials educatius d’investigació, cultura i coneixement als professionals de l’educació per tal de millorar la seva pràctica diària.

A PrisMa Edicions Psicopedagògiques treballem per millorar contínuament mitjançant l’edició i la comercialització en llengua catalana d’una sèrie de publicacions d’alta qualitat, conservant el desig d’aprendre, d’avançar i de superar-nos. Treballem per reforçar i elevar la qualitat de les publicacions educatives del mercat, alhora que innovem per apropar als professionals de l’educació noves visions, propostes, lectures, material didàctic, etc. Per això, la nostra filosofia de treball es basa en la recerca i col·laboració amb autors (experimentats i novells) que aportin noves vies d’investigació i recursos educatius.

REVISTES

Educat. Revista de Psicopedagogia, és una publicació dirigida principalment a docents d’educació infantil, primària i secundària, i altres professionals del desenvolupament infantil i juvenil. Educat s’edita amb la col·laboració de professionals afins als àmbits de la psicopedagogia, psicologia, logopèdia, educació…

L’objectiu d’Educat. Revista de Psicopedagogia és donar recursos als docents i altres professionals amb articles d’interès actual dins l’àmbit educatiu, nous recursos per a la investigació, interessants entrevistes a professionals o formació específica per als professors.

Dins el web Educat trobareu els articles del tots els números classificats per temàtica, per accedir-hi cal registrar-se prèviament.

PROPERA PUBLICACIÓ

Títol: El desenvolupament de les emocions. Implicacions curriculars en l’escolaritat obligatòria
Autor: Mireya Abarca Castillo
Col·lecció: Els PrisMàtics
ISBN: 978-84-938786-2-7

 

 

Si bé existeix material teòric abundant sobre educació emocional i conceptes relacionats, hi ha pocs treballs empírics que ofereixin diagnòstics reals de la introducció d’aquestes teories en el disseny curricular base i en la pràctica educativa a l’aula. En El desenvolupament de les emocions. Implicacions curriculars en l’escolaritat obligatòria es fa una anàlisi acurada de com es desenvolupen les emocions i de la importància que té el modelatge del professor en la socialització de les competències emocionals.

NOVETAT EDITORIAL

Titol: La creativitat. Una visió polièdrica des de la teoria, la pràctica i l’educació
Autor: Àngel Guirado i Serrat (coordinador) i altres
Col·lecció: Els PrisMàtics
ISBN: 978-84-938786-0-3

Preu: 21,90€

La creativitat. Una visió polièdrica des de la teoria, la pràctica i l’educació proposa un enfocament des de sis perspectives diferents per tal d’explicar com es gesta, es produeix i evoluciona el fenomen creatiu. A més, ofereix un conjunt de mesures educatives i activitats per fomentar la creativitat en els àmbits familiar i escolar.

Titol: L’origen de la identitat humana
Autor: Moisès Eseban Guitart
Col·lecció: Els PrisMàtics
ISBN: 978-84-613-5205-0

Preu: 21,90€

Un dels temes recurrents en l’actual agenda social, educativa i política és la identitat. Com a vivència de nosaltres mateixos i d’allò que ens envolta, la identitat ens permet regular i orientar les nostres vides, així com solidaritzar-nos amb diferents grups humans. Aquest llibre examina els orígens de la identitat a través dels camins traçats per la psicologia evolutiva i l’educació.

PrisMa Edicions Psicopedagògiques va néixer el 2009 per proporcionar als professionals de l’educació la possibilitat de disposar de la difusió de la investigació, la cultura i el coneixement educatiu per tal de millorar la seva pràctica diària.

A PrisMa Edicions Psicopedagògiques treballem per millorar contínuament mitjançant l’edició i la comercialització en llengua catalana d’una sèrie de publicacions d’alta qualitat i actualitzats, conservant el desig d’aprendre, d’avançar i de superar-nos. Treballem per reforçar i elevar la qualitat de les publicacions educatives del mercat, alhora que innovem per apropar als professionals de l’educació noves visions

 

3 comentaris a “PrisMa Edicions Psicopedagògiques

 1. Navego sovint pel vostre bloc. He fet diversos cursos a Prisma.Yrobo de molta qualitat els articles que publiqueu i també de molta actualitat.
  Per això m’agradaria que puguéssiu fer esment de l’aplicació per Ipad que hem publicat. És per a infantil, de preescriptura. Es pot descarregar en el següent enllaç:
  https://itunes.apple.com/es/app/prewriting/id574143204?l=ca&mt=8
  M’agradaria fer-ne difusió i rebre crítiques per tal de millorar-la.
Moltes gràcies
  
Lurdes Àvila

 2. Hola Lurdes, moltes gràcies pels afalacs. Com tu, mirem de millorar dia a dia i aportar nous recursos als docents.
  Trobem molt interessant l’aplicació que ens recomanes. Potser podries enviar-nos més informació sobre aquesta, per fer-ne difusió en més bones condicions. Fins i tot podriem dedicar-ne un article al nostre bloc, tot depenent de la informació que ens puguis aportar.

  Et deixem un correu perquè et posis en contacte amb nosaltres:

  educat@prisma.cat

  Moltes gràcies i ànims amb la vostra enriquidora tasca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *