Sobre Educat

Del 2009 al 2012, PrisMa Serveis Psicopedagògics, a través de la seva editorial, va publicar els 15 números d’Educat. Revista de Psicopedagogia, dirigida principalment a docents d’Educació Infantil, Primària i Secundària i a altres professionals del desenvolupament infantil i juvenil.

A partir del 2013, el blog Educat va agafar el relleu de la revista en format digital, difonent els articles que havien aparegut en paper i alhora oferint-ne d’inèdits. Per tant, aquest blog ha heretat la tasca d’aportar recursos en llengua catalana per tal de millorar la pràctica diària dels docents i altres professionals de l’àmbit educatiu.

Tot i que els articles antics s’aniran penjant periòdicament, si hi esteu interessats podeu trobar les revistes originals a la Botiga de PrisMa.

Educat està arrelat a l’Associació per al Desenvolupament Infantil i Familiar PrisMa (dedicada des del 2003 a l’atenció psicopedagògica per a infants i famílies i a la formació virtual per a docents i altres professionals de l’educació), i proporciona un suport als cursos virtuals del Campus www.prisma.cat.

3 comentaris a “Sobre Educat

  1. Navego sovint pel vostre bloc. He fet diversos cursos a Prisma.Yrobo de molta qualitat els articles que publiqueu i també de molta actualitat.
    Per això m’agradaria que puguéssiu fer esment de l’aplicació per Ipad que hem publicat. És per a infantil, de preescriptura. Es pot descarregar en el següent enllaç:
    https://itunes.apple.com/es/app/prewriting/id574143204?l=ca&mt=8
    M’agradaria fer-ne difusió i rebre crítiques per tal de millorar-la.
Moltes gràcies
    
Lurdes Àvila

  2. Hola, Lurdes, moltes gràcies pels afalacs. Com tu, mirem de millorar dia a dia i aportar nous recursos als docents.
    Trobem molt interessant l’aplicació que ens recomanes. Potser podries enviar-nos més informació sobre aquesta, per fer-ne difusió en més bones condicions. Fins i tot podríem dedicar-ne un article al nostre blog, tot depenent de la informació que ens puguis aportar.

    Et deixem un correu perquè et posis en contacte amb nosaltres:

    educat@prisma.cat

    Moltes gràcies i ànims amb la vostra enriquidora tasca!

Comments are closed.